Snel verlost van riool stankoverlast

Snel van uw stankoverlast af? Schakel een loodgieter in die het probleem bij de bron aanpakt. Bij ons kunt u altijd terecht! Wij garanderen dat er zo snel mogelijk een servicemonteur bij u voor de deur staat die het probleem zal inventariseren. En waar mogelijk direct oplost. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk snel onze prijslijst.
Home / Riolering Stankoverlast
stankoverlast de lange rioolservice

Heeft u last van rioolstank in huis?

Stankoverlast is vaak één van de eerste aanwijzingen dat er iets mis is met uw riool. Het kan erg vervelend zijn om een rioollucht te ruiken in één of meerdere ruimtes. Een rioolstank kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verstopte afvoer, doucheputje of gootsteen. Aan te raden is om te achterhalen waar de stank vandaan komt. Wij kunnen u hierbij helpen bij rioolproblemen of het ontluchten van het riool.ontluchten van het riool.

Oorzaken van stankoverlast riool in huis

De meest voorkomende oorzaak van stankoverlast is een probleem met uw riolering. Rioolstank is erg vervelend en daarnaast kan het ook nog eens gezondheidsproblemen met zich meebrengen. Er kunnen diverse oorzaken zijn voor de stankoverlast en wij zullen er twee voor u uitlichten. Uiteraard kunt u voor deze problemen bij ons terecht. Wij zijn door Techniek Nederland erkend als vakman. 

Zo kan er bij een kapotte leiding afvalwater in de kruipruimte lekken, naast de stank kan dit ook nog eens schimmels veroorzaken. Ook is het mogelijk dat het automatische ontluchtingssysteem niet meer naar behoren werkt. Indien dit het geval is zullen de gassen op een andere manier proberen te ontsnappen, met een vieze rioollucht in huis tot gevolg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons gediplomeerde team is gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen en vernieuwen van rioleringen en afvoersystemen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw afvoer, standleiding of riool. Bekijk voor alle andere rioolwerkzaamheden onze prijslijst. Of neem direct contact met ons op via 070 323 26 96!

 • Erkend bedrijf
 • Milieuvriendelijk
 • Transparante prijzen
  Oplossing voor stankoverlast riolering Den Haag

  Stankoverlast in huis of op een andere locatie lossen wij snel en efficiënt voor u op. Wij pakken het probleem aan door de bron te detecteren. Vervolgens stellen wij vast wat er nodig is om de rioollucht in huis zo snel mogelijk te laten verdwijnen. Heeft u last van een vieze lucht of rioolvliegjes? Neem contact op en maak een afspraak. Onze specialisten verhelpen de rioollucht snel en efficiënt.

  Maak een afspraak met onze specialisten

  Heeft u last van stankoverlast? Neem contact op met ons of maak direct een afspraak. Wij staan voor u klaar voor al uw rioolproblemen en zorgen altijd voor een passende oplossing.

  De oorzaken van stankoverlast uit het riool

  Stankoverlast uit het riool kan verschillende oorzaken hebben:

  • Verstoppingen in de afvoerleidingen
  • Beschadigingen aan de rioolbuizen 
  • Ophoping van vet en andere resten 
  • Problemen met de ventilatie van de riolering 
  • Slecht functionerende sifons of watersloten 

  Het opsporen van de precieze oorzaak vereist een professionele aanpak. Rioolservice De Lange maakt gebruik van moderne technieken zoals rookgasdetectie en camera-inspecties om snel de oorzaak van rioolstank in jouw huis te vinden. 

  Contact

  De Lange Rioolservice.
  Margaretha van Hennebergweg 61A,
  2552 BD Den Haag

  offerte aanvragen stankoverlast
  Techniek Nederland