Ontluchting riool in de regio Den Haag

Ruikt u een rioollucht in de badkamer? Bent u niet naar het toilet geweest maar komt er toch een rioollucht uit de wc? Om uw riool goed te laten functioneren, is het belangrijk dat het ontluchtingssysteem voor de rioolontluchting werkt. Dit werkt in feite hetzelfde als de afvoer van uw wc. Een verstopte ontluchting kan leiden tot stank en verminderde waterdoorstroming.
Home / Rioolproblemen / Rioolontluchting
De Lange Rioolservice

Problemen met betrekking tot rioolontluchting

Het riool heeft door middel van een ontluchtingssysteem een open verbinding met de buitenlucht (het dak). Hierdoor kunnen luchtstromen komen en gaan. In Nederland zijn huizen dan ook verplicht om een ontluchtingspijp op het dak te hebben als onderdeel van het ontluchtingssysteem. Functioneert dit systeem niet naar behoren? Dan kunt u problemen ervaren.

Bussen de Lange Rioolservice

Riool ontluchter: schakel een professional in

Er zijn verschillende manieren waarop een beluchter verstopt kan raken. Zo kunnen de buizen dichtslibben of kan een dakbedekking verkeerd geplaatst zijn. Ook een vogelnest kan voor verstopping zorgen. Het is daarom belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten verwijderen om verdere problemen te voorkomen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons gediplomeerde team is gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen en vernieuwen van rioleringen en afvoersystemen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw afvoer, standleiding of riool. Bekijk voor alle andere rioolwerkzaamheden onze prijslijst. Of neem direct contact met ons op via 070 323 26 96!

 • Erkend bedrijf
 • Milieuvriendelijk
 • Transparante prijzen
  Beluchting riool: jarenlange ervaring

  Het ontstoppen van uw beluchting is een klus die het beste overgelaten kan worden aan een professional. Zij kunnen het probleem (meestal) snel en vakkundig opsporen en vervolgens verhelpen. Ook kunnen zij meteen uw riool controleren op eventuele beschadigingen zoals scheurtjes of andere slijtage. Zo voorkomt u verdere problemen in de toekomst en kunt u weer genieten van een goed werkend riool.

  Uw riool laten ontluchten door onze specialisten

  Last van rioollucht? Laat uw riool ontluchten door onze monteurs. Zij zorgen ervoor dat uw rioolproblemen worden verholpen en u geen last meer heeft van vieze geurtjes. Neem contact met ons op voor een afspraak.

  Contact

  De Lange Rioolservice.
  Margaretha van Hennebergweg 61A,
  2552 BD Den Haag

  Offerte aanvragen
  Techniek Nederland