Rioolproblemen? Wij lossen het op!

Rioolproblemen zijn bijzonder vervelend en komen altijd ongelegen. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom zijn wij altijd snel ter plaatse om de problemen met de riolering zo snel mogelijk op te lossen. Onze servicemonteurs hebben jarenlang ervaring en beschikken over de benodigde diploma’s. Bovendien zijn wij als erkend vakman lid van Techniek Nederland.
Home / Rioolproblemen

U schakelt ons in voor:

Wat is de oorzaak van problemen met de riolering?

Rioolproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is dat er (per ongeluk) iets in het riool terechtkomt wat hier niet thuis hoort. Denk aan grote hoeveelheden toiletpapier, vochtige doekjes en vetresten. Andere oorzaken kunnen zijn dat het rioolsysteem verouderd is of dat de riolering verzakt is.

Bel direct: 070 – 32 32 696

Compressor-problemen

Onze sterke punten

rioolservice-delange-erkend-icon

Erkend bedrijf

Een erkend bedrijf staat voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Voor een professioneel rioleringsbedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezitten over alle diploma’s die gevraagd worden van een rioolservice. Daarnaast zijn wij erkend lid van Techniek Nederland.

rioolservice-delange-millieu-icon

Milieuvriendelijk

Bij ons kunt u erop rekenen dat wij altijd zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te werk gaan. Wij verkleinen onze ecologische voetafdruk door te denken aan de natuur en de samenleving. Milieubewuste handelingen met een goede serviceverlening staan bij ons voorop.

rioolservice-delange-prijs-icon

Transparante prijzen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing voor uw probleem. Wij hebben volledig transparante prijzen. Op de prijzenlijst kunt u altijd de prijzen controleren, zowel inclusief als exclusief BTW. Tevens vermelden wij bij iedere service of de voorrijkosten inbegrepen zijn.

Wat klanten van ons vinden

Bradley Camelia

Complimenten voor De Lange Rioolservice! Eigenlijk stond onze afspraak op donderdag, maar ik werd op dinsdag gebeld door een zeer vriendelijke dame van kantoor dat ze die middag (2 dagen eerder) al monteurs beschikbaar hadden. Wij zijn uitstekend geholpen door deze vriendelijke en vakkundige monteurs. Mijn complimenten voor de communicatie met de dames op kantoor, de vakkundigheid, netheid en de collegialiteit onderling.
Review geplaatst op  google

Coen Maas

We hebben meerdere diensten afgenomen en zijn uiterst tevreden. Zo hebben wij onder andere een reiniging van de standleidingen gehad, riool inspectie uit laten voeren bij woningaankoop en het riool moest aangepast worden vanwege wateroverlast in de kelder. Het zijn vriendelijke en professionele mensen die problemen rondom het riool adequaat oplossen voor een nette prijs. Zeer tevreden!
Review geplaatst op  google

Jacques

We waren bang voor allerlei cowboys in de branche en hebben een zeer fijne ervaring gehad met De Lange Rioolservice. Ons probleem is super opgelost en dat tegen een normale prijs. Ik had dit weken eerder moeten doen. Het riool is weer helemaal doorgespoeld. Ik woon al 30 jaar in dit huis en weet nu pas waar de ingangen van het riool zitten. De monteur wist deze feilloos te vinden.
Review geplaatst op  google
Schoonmaken in actie

Wat te doen bij riool problemen?

Zelf een verstopping verhelpen is geen fijne en soms ook geen makkelijke klus. Riool problemen uiten zich in water dat niet meer wegloopt of wateroverlast, stankoverlast en borrelende geluiden. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij het probleem achterhalen en vervolgens voor u oplossen. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine klussen.

Voordat camera inspectie kan worden gedaan is het altijd eerst noodzakelijk om te reinigen.

Riolering problemen: Verstoppingen voorkomen

Wanneer uw riool verstopt zit is dit natuurlijk erg vervelend. Heeft u dit wel eens eerder meegemaakt of woont u op een plek waar rioolproblemen vaak voorkomen? Probeer verstoppingen dan zoveel mogelijk te voorkomen. Dit kunt u doen door de volgende zaken in ieder geval niet door de gootsteen of het toilet te spoelen:

  • Maandverband of tampons
  • Zand
  • Verfresten
  • Kattenbakvulling
  • Luierdoekjes
  • Frituurvet
  • Enzovoort ..

Woont u in de regio Den Haag en heeft u last van rioolproblemen? Neem dan snel contact op.

Verstopt Riool voorkomen