Vakkundig loodgietersbedrijf in Den Haag

Bent u op zoek naar een loodgieter in Den Haag en omgeving? Wij zijn een ambitieus familiebedrijf en werken al jaren met een gedreven team van vakkundige loodgieters. Wij zijn gespecialiseerd in lekkages en verstoppingen. Maar ook in het aanleggen en vernieuwen van rioleringen en afvoersystemen.
Home / Loodgieter Den Haag
Loodgieter Den Haag

Loodgieter in Den Haag stad gezocht?

Onze professionele loodgieters houden zich bezig met de installatie, reparatie en het onderhoud van rioolsystemen. Dit kan variëren van de reparatie van een verstopping en het vervangen van rioleringssystemen van een verbouwing. Ook kunt u onze loodgieters inschakelen voor het oplossen van verschillende rioolproblemen

Wij werken zowel met particuliere als commerciële klanten en bieden altijd een snelle en efficiënte service. Zo zijn wij als erkend vakman aangesloten bij Techniek Nederland. Wij werken dan ook op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Bussen de Lange Rioolservice

Loodgieter in Den Haag

Rioolvliegjes, wateroverlast, borrelende geluiden en stankoverlast. Rioolproblemen zijn erg vervelend. Door middel van een rioolinspectie achterhalen we het probleem en verhelpen we deze met professionele apparatuur; hierdoor hoeven wij meestal niets open te breken. 

Onze loodgieters zijn beschikbaar in de regio Den Haag. Wij hechten veel waarde aan goede service en een vakkundige werkwijze. Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide loodgieters die altijd bereid zijn om u te helpen met uw rioolproblemen. We werken efficiënt en zorgen er altijd voor dat we uw huis of bedrijf netjes achterlaten.

Loodgieter nodig in de regio Haaglanden?

Neem contact met ons op voor noodgevallen. Voor het grote herstelwerk of aanlegwerkzaamheden kunt u een offerte aanvragen. Heeft u een klus en bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter? Bel ons direct: 070 323 2696.

Maak een afspraak om uw riool te laten ontstoppen

Is uw riool verstopt? Schakel direct onze specialisten om uw riool te laten ontstoppen. Wij zorgen dat al uw rioolproblemen verholpen worden. Maak eenvoudig een afspraak en wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep.

Contact

De Lange Rioolservice.
Margaretha van Hennebergweg 61A,
2552 BD Den Haag