Snel verlost van rioollucht in huis

Heeft u een rioollucht in huis? Schakel een servicemonteur in die het probleem bij de bron aanpakt. Rioollucht in huis is een riool probleem dat veel voorkomt en wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van gassen die afkomstig zijn uit het rioolstelsel. Deze lucht kan zich verspreiden via de afvoer van diverse afvoerkanalen. Heeft u problemen met uw riool? Neem dan nu contact op.
Home / Rioollucht
rioollucht de lange rioolservice

Waar komt rioollucht vandaan?

Rioollucht en stankoverlast komt zoals de meeste mensen wel weten meestal uit het rioolstelsel. De meest voorkomende plaats waar de rioollucht vandaan kan komen, is het doucheputje, de badkamer of de wc. Mogelijke oorzaken zijn haren of voedingsresten in de afvoer. Doordat er geen doorstroming meer is, hoopt de viezigheid zich op en daarom gaat het stinken en kun je mogelijk last krijgen van rioolvliegjes.

rioollucht oorzaak de lange rioolservice

De oorzaak van rioollucht in huis

Een rioollucht in huis komt meestal doordat er een rioolprobleem is. De meest voorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld een kapotte rioolbuis, een verstopte afvoer, een niet of slecht werkende stankafsluiter, verzakkingen, verstoppingen of breuken. Ook kan de oorzaak liggen in een gebrek aan ventilatie, waardoor de lucht in huis blijft hangen.

Een verstopping is vaak de oorzaak van de rioollucht in huis. De meest voorkomende plaats waar de rioollucht vandaan komt, is het doucheputje, de badkamer of de wc. Mogelijke oorzaken zijn haren of voedingsresten in de afvoer. Doordat er geen doorstroming meer is, hoopt de viezigheid zich op en gaat het stinken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons gediplomeerde team is gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen en vernieuwen van rioleringen en afvoersystemen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw afvoer, standleiding of riool. Bekijk voor alle andere rioolwerkzaamheden onze prijslijst. Of neem direct contact met ons op via 070 323 26 96!

 • Erkend bedrijf
 • Milieuvriendelijk
 • Transparante prijzen
  Rioollucht in huis verwijderen

  We sporen de breuk of de verstopping op met bijvoorbeeld rioolinspectie camera en repareren deze, zodat u geen last meer heeft van die vervelende rioollucht. Daar waar nodig repareren of vernieuwen wij uw afvoer. Kritieke punten in de riolering pakken we aan. Kleine problemen lossen wij adequaat op. Is het een grote klus? Dan maken we een vervolgafspraak.

  Stank in huis en rioollucht elimineren

  Ruikt u een rioolgeur? Aarzel dan niet en bel ons meteen. Het is belangrijk om snel in actie te komen om te voorkomen dat het probleem alleen maar groter wordt. Wij hebben decennialang ervaring met het ontstoppen, aanleggen en vernieuwen van afvoersystemen. Ook zijn wij aangesloten als erkend vakman bij Techniek Nederland. Kennis en kwaliteit gegarandeerd!

  Wat veroorzaakt rioollucht in huis tijdens warm weer?

  Warme temperaturen kunnen ervoor zorgen dat geuren sterker worden en sneller verspreiden. Rioollucht in huis bij warm weer is dan ook geen zeldzaam verschijnsel. Het kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, waaronder verstoppingen, lekkages of zelfs een verkeerde aansluiting van het rioolsysteem. De warmte zorgt ervoor dat bacteriële processen zich versnellen en dit leidt tot die kenmerkende en penetrante stank in huis rioollucht.

  Contact

  De Lange Rioolservice.
  Margaretha van Hennebergweg 61A,
  2552 BD Den Haag

  offerte aanvragen rioollucht
  Techniek Nederland