Wc verstopt? Snel van uw verstopping af!

Last van een verstopte wc? Daar wilt u uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Wij staan snel voor u klaar om het probleem bij de kern te verhelpen! Bekijk onze prijslijst.
Home / WC
ontstoppen wc rioolservice de lange

Is uw toilet verstopt?

Niets zo vervelend als een verstopt toilet. Een beginnende verstopping is te herkennen aan water in de wc dat niet goed wegloopt, borrelende geluiden en een rioollucht. Voor u begint met zoeken naar een oplossing is het goed om te weten wat de verstopping in uw toilet veroorzaakt. Een verstopt toilet ontstaat vaak doordat er dingen worden doorgespoeld waar de afvoer niet voor gemaakt is. Denk aan te veel wc-papier, vochtige doekjes, wc-rolletjes, maandverband, een toiletblokje of een stuk speelgoed. Er komt in zo’n geval iets vast te zitten in de afvoer wat het begin van een verstopping vormt.

Een andere veelvoorkomende oorzaak is het doorspoelen van vet of olie. Veel mensen gebruiken de afvoer van hun wc om bijvoorbeeld vet van een frituur of braadpan door te spoelen. Op den duur kunnen vetlaagjes zich ophopen, wat kan leiden tot een verstopte wc. Met onze riool ontstoppingsdienst hebben we altijd een oplossing voor jouw rioolprobleem.

rioolservice de lange bussen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons gediplomeerde team is gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen en vernieuwen van rioleringen en afvoersystemen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw afvoer, standleiding of riool. Bekijk voor alle andere rioolwerkzaamheden onze prijslijst. Of neem direct contact met ons op via 070 323 26 96!

 • Erkend bedrijf
 • Milieuvriendelijk
 • Transparante prijzen
  Kan ik mijn wc zelf ontstoppen?

  Er zijn chemische middelen op de markt waarmee u zelf uw riool, wc, gootsteen of afvoer kunt ontstoppen. Dit klinkt misschien verleidelijk, maar is vrijwel nooit een goed idee. Zeker bij huizen met een rioleringssysteem dat ouder is dan tien jaar, kan zo’n middel de leidingen dusdanig aantasten dat er bijvoorbeeld lekkages ontstaan. 

  Daarnaast zit een verstopping meestal minimaal 1 tot 1,5 meter diep. Er is daarom hoe dan ook apparatuur vereist, omdat u er met de hand niet bijkomt. Het is daarom het beste idee om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen die het probleem bij de kern voor u oplost.

  Wc ontstoppen Den Haag

  Onze loodgieters in Den Haag begrijpen als geen ander dat een verstopte riolering altijd onverwacht komt en op een zeer ongunstig tijdstip. Wij staan klaar om uw riool te ontstoppen. Onze monteurs hebben alles bij de hand om het probleem te verhelpen. Is uw wc verstopt in Den Haag? Neem dan contact met ons op. 

  De Lange Rioolservice is een ambitieus familiebedrijf dat al generaties lang rioleringen en afvoersystemen ontstopt, aanlegt en vernieuwt op vakkundig wijze. Onze specialisten gaan altijd duurzaam en milieubewust te werk.

  Maak een afspraak met onze vakmannen

  Is uw wc verstopt? Schakel direct onze specialisten in. Zij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep om de verstopping van uw wc te verhelpen. Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

  Wc spoelt niet door

  Een verstopt toilet of een wc die niet doorspoelt, kan voor veel ongemak zorgen in elk huishouden of bedrijf. Het niet alleen veroorzaakt stress en ongemak, maar kan ook leiden tot onhygiënische omstandigheden die uw gezondheid kunnen beïnvloeden. Rioolservice de Lange begrijpt het belang van een snel en effectief antwoord op deze problemen. 

  Onze deskundigen zijn getraind in het snel lokaliseren en oplossen van blokkades in uw toilet, met behulp van specifieke gereedschappen en technieken om verdere schade of overstromingen te voorkomen. Wij bieden een dringende wc ontstoppen service, bedoeld om uw toilet weer normaal functionerend te maken met minimale onderbreking van uw dagelijkse routine. Met onze hulp kunt u rekenen op een hygiënische en functionele wc, vrij van verstoppingen.

  Contact

  De Lange Rioolservice.
  Margaretha van Hennebergweg 61A,
  2552 BD Den Haag

  offerte aanvragen rioolservice de lange
  Techniek Nederland