Over Rioolservice
de Lange

De Lange Rioolservice is een ambitieus familiebedrijf dat al generaties lang rioleringen en afvoersystemen ontstopt, aanlegt en vernieuwt op vakkundige wijze. Ervaren, gediplomeerd en gecertificeerd. Wij zijn er erg trots op dat wij als erkend vakman aangesloten zijn bij Techniek Nederland.
Home / Over ons
Over Rioolservice de lange

18

Jaar ervaring

8

Diensten

4338

Projecten voltooid

12+

Gespecialiseerde vakmannen

Uw erkende loodgietersbedrijf in de Regio

Zoekt u een erkende loodgieter in de regio Den Haag, Rijswijk of Voorburg, dan bent u bij De lange Rioolservice aan het juiste adres! De Lange Rioolservice is een ambitieus familiebedrijf dat al generaties lang rioleringen en afvoersystemen ontstopt, aanlegt en vernieuwt op vakkundige wijze. Door onze jarenlange ervaring. Onze monteurs lossen graag uw lekkages en verstoppingen zo snel mogelijk op.

Ambitieus familiebedrijf
Erkend en betrouwbaar bedrijf
Gedreven en gespecialiseerd team
Milieubewuste handelingen
Transparante prijzen
Techniek Nederland

Onze sterke punten

rioolservice-delange-erkend-icon

Erkend bedrijf

Voor een professioneel en ervaren rioleringsbedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Ons erkende bedrijf staat voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Onze specialisten bezitten over alle diploma’s die gevraagd worden van een rioolservice.

rioolservice-delange-millieu-icon

Milieuvriendelijk

Bij ons kunt u erop rekenen dat wij altijd zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te werk gaan. Wij verkleinen onze ecologische voetafdruk door te denken aan de natuur en de samenleving. Milieubewuste handelingen met een goede serviceverlening staat bij ons voorop.

rioolservice-delange-prijs-icon

Transparante prijzen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing voor uw probleem. Wij hebben volledig transparante prijzen. Op de prijzenlijst kunt u altijd de prijzen controleren, zowel inclusief als exclusief BTW. Tevens vermelden wij bij iedere service of de voorrijkosten inbegrepen zijn.

Rioolservice Den Haag

Problemen met uw riolering of afvoersysteem?

Wij verlossen u van uw problemen en/of geven uw deskundig advies. Wanneer uw riool verstopt is komen wij zo snel mogelijk ter plaatse en handelen we onze werkzaamheden zo snel en professioneel mogelijk af. Heeft u problemen met een verstopte afvoer of defecte riolering dan zijn wij u graag van dienst, wij zullen uw afvoer ontstoppen, reinigen en inspecteren, we willen niet dat de problemen zich snel herhalen!

Wat klanten van ons vinden

Bradley Camelia

Complimenten voor De Lange Rioolservice! Eigenlijk stond onze afspraak op donderdag, maar ik werd op dinsdag gebeld door een zeer vriendelijke dame van kantoor dat ze die middag (2 dagen eerder) al monteurs beschikbaar hadden. Wij zijn uitstekend geholpen door deze vriendelijke en vakkundige monteurs. Mijn complimenten voor de communicatie met de dames op kantoor, de vakkundigheid, netheid en de collegialiteit onderling.
Review geplaatst op  google

Coen Maas

We hebben meerdere diensten afgenomen en zijn uiterst tevreden. Zo hebben wij onder andere een reiniging van de standleidingen gehad, riool inspectie uit laten voeren bij woningaankoop en het riool moest aangepast worden vanwege wateroverlast in de kelder. Het zijn vriendelijke en professionele mensen die problemen rondom het riool adequaat oplossen voor een nette prijs. Zeer tevreden!
Review geplaatst op  google

Jacques

We waren bang voor allerlei cowboys in de branche en hebben een zeer fijne ervaring gehad met De Lange Rioolservice. Ons probleem is super opgelost en dat tegen een normale prijs. Ik had dit weken eerder moeten doen. Het riool is weer helemaal doorgespoeld. Ik woon al 30 jaar in dit huis en weet nu pas waar de ingangen van het riool zitten. De monteur wist deze feilloos te vinden.
Review geplaatst op  google

Meest gestelde vragen

Wat doet een loodgieter precies?

Veel mensen weten niet precies wat een loodgieter precies doet en kunnen dan ook geen loodgieter functieomschrijving geven, dit komt omdat het vak van een loodgieter zeer divers is. In het kort komt het erop neer dat een loodgieter gespecialiseerd is in het monteren, installeren en repareren van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in alle bovenstaande diensten.

Wat is het verschil tussen een installatiebedrijf en een loodgieter?

Een loodgieter dicht bijvoorbeeld lekkages aan leidingwerk. Hiervoor kun je doorgaans niet bij een installatiebedrijf terecht. Installatiebedrijven zijn daarnaast ook niet gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, loodgieters wel. Een installatiebedrijf is daarentegen weer specialist op het gebied van installaties.

In welke regio’s zijn jullie actief?

Zoekt u een loodgieter in Den Haag, Voorburg of Rijswijk dan bent bij De Lange Rioolservice aan het goede adres. Wij bieden zowel de reguliere als spoed service aan in Den Haag, Voorburg en Rijswijk.