Rioolservice de Lange, uw loodgietersbedrijf

Bij Rioolservice de Lange begrijpen we dat een verstopte afvoer of een kapotte riolering problemen zijn die u het liefst zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Daarom staan onze ervaren loodgieters altijd klaar om u te helpen met rioolproblemenof geplande onderhoudswerkzaamheden. Sinds onze oprichting hebben we ons ontwikkeld tot een erkend loodgietersbedrijf in de regio, bekend om onze snelle service, vakkundigheid en klantgerichte aanpak.
Home / Over ons
rioolservice de lange loodgietersbedrijf

18

Jaar ervaring

8

Diensten

4338

Projecten voltooid

12+

Gespecialiseerde vakmannen

Uw vakkundige loodgieter 

Met onze diepgewortelde familiewaarden zorgen we keer op keer voor een betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening. Ons team bestaat uit deskundige loodgieters die regelmatig worden bijgeschoold om up-to-date te blijven met de laatste technieken en om u de best mogelijke service te kunnen bieden.

Ons doel is om elk rioleringsprobleem in en rond Den Haag, Rijswijk en Voorburg op te lossen met een focus op duurzaamheid. Wij geloven dat een goed functionerend rioleringssysteem essentieel is voor de gezondheid en comfort van uw leefomgeving. Daarom zetten wij ons als goedkope loodgieter in Den Haag in om onze diensten voor een breed publiek toegankelijk te maken zonder in te leveren op vakmanschap.

Ambitieus familiebedrijf
Erkend en betrouwbaar bedrijf
Gedreven en gespecialiseerd team
Milieubewuste handelingen
Transparante prijzen
Techniek Nederland

De sterke punten van het loodgietersbedrijf

rioolservice-delange-erkend-icon

Erkend bedrijf

Voor een professioneel en ervaren rioleringsbedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Ons erkende bedrijf staat voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Onze specialisten bezitten over alle diploma’s die gevraagd worden van een rioolservice.

rioolservice-delange-millieu-icon

Milieuvriendelijk

Bij ons kunt u erop rekenen dat wij altijd zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te werk gaan. Wij verkleinen onze ecologische voetafdruk door te denken aan de natuur en de samenleving. Milieubewuste handelingen met een goede serviceverlening staat bij ons voorop.

rioolservice-delange-prijs-icon

Transparante prijzen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing voor uw probleem. Wij hebben volledig transparante prijzen. Op de prijzenlijst kunt u altijd de prijzen controleren, zowel inclusief als exclusief BTW. Tevens vermelden wij bij iedere service of de voorrijkosten inbegrepen zijn.

rioolservice den haag loodgieter

Uw loodgieter in Den Haag, Rijswijk en Voorburg

Al generaties lang zijn wij dé specialist op het gebied van het ontstoppen, aanleggen en vernieuwen van rioleringen. Of het nu gaat om een eenvoudige verstopping, een lekkage, of een volledige renovatie van uw rioleringssysteem, onze loodgieters staan klaar met professionele apparatuur en een schat aan ervaring.Wij verlossen u van uw problemen en geven uw deskundig advies. Wanneer uw riool verstopt is komen wij zo snel mogelijk ter plaatse en handelen we onze werkzaamheden zo snel en professioneel mogelijk af. Heeft u problemen met een verstopte afvoer of defecte riolering dan zijn wij u graag van dienst, wij zullen uw afvoer ontstoppen, reinigen en riool inspecteren met camera, we willen niet dat de problemen zich snel herhalen!

Wat klanten van ons vinden

Bradley Camelia

Complimenten voor De Lange Rioolservice! Eigenlijk stond onze afspraak op donderdag, maar ik werd op dinsdag gebeld door een zeer vriendelijke dame van kantoor dat ze die middag (2 dagen eerder) al monteurs beschikbaar hadden. Wij zijn uitstekend geholpen door deze vriendelijke en vakkundige monteurs. Mijn complimenten voor de communicatie met de dames op kantoor, de vakkundigheid, netheid en de collegialiteit onderling.
Review geplaatst op  google

Coen Maas

We hebben meerdere diensten afgenomen en zijn uiterst tevreden. Zo hebben wij onder andere een reiniging van de standleidingen gehad, riool inspectie uit laten voeren bij woningaankoop en het riool moest aangepast worden vanwege wateroverlast in de kelder. Het zijn vriendelijke en professionele mensen die problemen rondom het riool adequaat oplossen voor een nette prijs. Zeer tevreden!
Review geplaatst op  google

Jacques

We waren bang voor allerlei cowboys in de branche en hebben een zeer fijne ervaring gehad met De Lange Rioolservice. Ons probleem is super opgelost en dat tegen een normale prijs. Ik had dit weken eerder moeten doen. Het riool is weer helemaal doorgespoeld. Ik woon al 30 jaar in dit huis en weet nu pas waar de ingangen van het riool zitten. De monteur wist deze feilloos te vinden.
Review geplaatst op  google

Waarom kiezen voor de Lange Rioolservice als uw loodgieter in Den Haag?

  • Snelle hulp bij lekkages en verstoppingen: Spoedsituaties vragen om snelle actie. Wij garanderen dat we snel ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen.
  • Ervaren en vakkundig: Onze monteurs zijn niet alleen uitstekend opgeleid, maar beschikken ook over een rijke praktijkervaring.
  • Transparant en betaalbaar: Wij bieden heldere tarieven en een transparante werkwijze. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
  • Regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg: We zijn lokaal verankerd en kennen onze regio als geen ander. Daarmee is onze service niet alleen deskundig, maar ook persoonlijk.

Wilt u meer weten over wat De Lange Rioolservice voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Uw loodgieter staat klaar voor alle rioleringsdiensten waar u behoefte aan heeft!

Bij het kiezen van een loodgietersbedrijf is vertrouwen van essentieel belang. Bij De Lange Rioolservice bouwen we aan dat vertrouwen – elke dag weer. Ontdek zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons familiebedrijf voor uw loodgietersklussen. Wij zijn uw specialist en partner voor al uw rioolservices in Den Haag, Rijswijk en Voorburg.

Meest gestelde vragen

Wat doet een loodgieter precies?

Veel mensen weten niet precies wat een loodgieter precies doet en kunnen dan ook geen loodgieter functieomschrijving geven, dit komt omdat het vak van een loodgieter zeer divers is. In het kort komt het erop neer dat een loodgieter gespecialiseerd is in het monteren, installeren en repareren van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in alle bovenstaande diensten.

Wat is het verschil tussen een installatiebedrijf en een loodgieter?

Een loodgieter dicht bijvoorbeeld lekkages aan leidingwerk. Hiervoor kun je doorgaans niet bij een installatiebedrijf terecht. Installatiebedrijven zijn daarnaast ook niet gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, loodgieters wel. Een installatiebedrijf is daarentegen weer specialist op het gebied van installaties.

In welke regio’s zijn jullie actief?

Zoekt u een loodgieter in Den Haag, Voorburg of Rijswijk dan bent bij De Lange Rioolservice aan het goede adres. Wij bieden zowel de reguliere als spoed service aan in Den Haag, Voorburg en Rijswijk.