Over ons

De Lange Rioolservice

De Lange Rioolservice is een ambitieus familiebedrijf dat al generaties lang rioleringen en afvoersystemen ontstopt, aanlegt en vernieuwt op vakkundige wijze. Bij De Lange & ZN. kunt u altijd terecht: 24 uur per dag, zeven dagen per week.

  • Ambitieus familiebedrijf
  • Erkend en betrouwbaar bedrijf
  • Gedreven en gespecialiseerd team
  • Snelle spoedservice
  • 24 uurs bereikbaarheid
  • Binnen 24 uur aanwezig
over ons

Onze sterke punten

Erkend bedrijf

Een erkend bedrijf staat voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Voor een erkende loodgieter bent u bij ons aan het juiste adres. Loodgietersbedrijf De Lange & ZN. is in bezit over alle benodigde diploma’s dat gevraagd wordt van een erkende loodgieter.

Milieuvriendelijk

Bij ons kunt u erop rekening dat wij altijd zo milieuvriendelijk en duurzaam te werk gaan. Wij verkleinen onze ecologische voetafdruk door te denken aan de natuur en de samenleving. Milieubewuste handelingen met goeie service verlening staat bij De Lange Rioolservice voorop.

Transparante prijzen

De Lange Rioolservice verleent uitstekende service met volledig transparante prijzen. Op de prijzenlijst kunt u altijd de prijzen controleren zowel inclusief als exclusief btw. Tevens vermelden wij bij iedere service of de voorrijkosten inbegrepen zijn.

24-uursbereikbaarheid

Bij ons kunt u ook ’s avonds én in het weekend terecht want wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Daarbij garanderen wij dat er binnen 24 uur een loodgieter van De Lange & ZN. De schade aan uw riolering of afvoersysteem op komt nemen en zo mogelijk direct verhelpen.

De Lange Rioolservice

Problemen met uw riolering of afvoersysteem?

Wij verlossen u van uw problemen en/of geven uw deskundig advies.

Uw erkende loodgietersbedrijf in de Regio.

Zoekt u een erkende loodgieter in de regio Den Haag, Rijswijk of Voorburg, dan bent u bij De lange Rioolservice aan het juiste adres!

De Lange Rioolservice is een ambitieus familiebedrijf dat al generaties lang rioleringen en afvoersystemen ontstopt, aanlegt en vernieuwt op vakkundige wijze. Door onze jarenlange ervaring. Onze monteurs lossen graag uw lekkages, verstoppingen zo snel mogelijk op.

Wanneer u riool verstopt is wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een van onze loodgieters aan de deur. Bij De Lange Rioolservice zijn wij u graag 24 uur per dag, zeven dagen per week van dienst. Dit betekend dat wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft wij snel ter plaatse zijn en onze werkzaamheden zo snel en professioneel mogelijk afhandelen.

Heeft u problemen met een verstopte afvoer of defecte riolering dan zijn wij u graag van dienst, wij zullen uw afvoer ontstoppen, reinigen en inspecteren, we willen uiteraard niet dat de problemen zich snel herhalen!

Meest gestelde vragen

Veel mensen weten niet precies wat een loodgieter precies doet en kunnen dan ook geen loodgieter functieomschrijving geven, dit komt omdat het vak van een loodgieter zeer divers is. In het kort komt het erop neer dat een loodgieter gespecialiseerd is in het monteren, installeren en repareren van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in alle bovenstaande diensten.

Mocht u te maken krijgen met een verstopping buiten kantooruren  of in het weekend dan kunt u De Lange Rioolservice 24/7 bereiken op: 070 32 32 696. Onze loodgieters zullen met spoed een passende oplossing voor u realiseren.

Een loodgieter dicht bijvoorbeeld lekkages aan leidingwerk. Hiervoor kun je doorgaans niet bij een installatiebedrijf terecht. Installatiebedrijven zijn daarnaast ook niet gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, loodgieters wel. Een installatiebedrijf is daarentegen weer specialist op het gebied van installaties

Zoekt u een loodgieter in Den Haag, Voorburg of Rijswijk dan bent bij De Lange Rioolservice aan het goede adres. Wij bieden zowel de reguliere als spoed service aan in Den Haag, Voorburg en Rijswijk.

Telefoonnummer:

070 – 32 32 696

Adres:

Margaretha van Hennebergweg 61A

E-mail:

info@delangerioolservice.nl