Snel en vakkundig gootsteen ontstoppen

Is uw gootsteen verstopt? En krijgt u de afvoer niet zelf ontstopt? Dan is het noodzakelijk om een ontstoppingsdienst in te schakelen. Bekijk onze prijslijst.
Home / Ontstoppen / Gootsteen
Ontstoppen dienst Den Haag

Gootsteen verstopt Den Haag

Een verstopte afvoer is heel vervelend. Het probleem wordt meestal veroorzaakt door vuil of door het (per ongeluk) doorspoelen van grote objecten die in de afvoer vast blijven zitten. 

Is vuil de oorzaak van de beginnende verstopping? Dan biedt een ontstopper of kokend water vaak uitkomst. Als dit niet werkt, heeft u waarschijnlijk een ernstige verstopping en is het verstandig om hulp in te schakelen om de verstopping(en) te verhelpen.

Bussen de Lange Rioolservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons gediplomeerde team is gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen en vernieuwen van rioleringen en afvoersystemen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw afvoer, standleiding of riool. Bekijk voor alle andere rioolwerkzaamheden onze prijslijst. Of neem direct contact met ons op via 070 323 26 96!

 • Erkend bedrijf
 • Milieuvriendelijk
 • Transparante prijzen
  Verstopping gootsteen keuken 

  Is uw keukenafvoer verstopt? Dit is zo’n rioolprobleem waar heel veel mensen vroeg of laat mee te maken krijgen. Vaak ligt de oorzaak van het probleem bij etensresten of vetten die blijven hangen. Wat veel mensen niet weten is dat ook zeepresten een oorzaak kunnen zijn van een verstopte gootsteen, gebruik deze producten dus met mate. 

  Als het zelf niet lukt om de verstopping in de keukenafvoer op te lossen of als het probleem terug blijft komen, ligt de oorzaak mogelijk verderop in de keukenafvoer of in het riool. Deze kan bijvoorbeeld verouderd of verkeerd aangelegd zijn.

  Gootsteen laten ontstoppen

  Zoekt u iemand om direct uw gootsteen te ontstoppen? Als u in de regio Den Haag woont kunt De Lange Rioolservice bellen voor een afspraak. Wij staan altijd snel voor u klaar. U heeft onze garantie dat wij uw gootsteen grondig en vakkundig ontstoppen. Wij zijn aangesloten als erkend vakman bij Techniek Nederland. Kwaliteit gegarandeerd!

  Onze vakmensen hebben ervaring met alle soorten werkzaamheden rond het ontstoppen, aanleggen en vernieuwen van riolering en afvoersystemen. De Lange Rioolservice gebruikt geavanceerde technieken om uw gootsteen en andere sanitair grondig en effectief te ontstoppen.

  Laat uw gootsteen ontstoppen door onze specialisten

  Is uw gootsteen verstopt? Neem direct contact met ons op en we staan zo snel mogelijk bij u op de stoep om de verstopping te verhelpen. U maakt eenvoudig een afspraak met onze specialisten.

  Contact

  De Lange Rioolservice.
  Margaretha van Hennebergweg 61A,
  2552 BD Den Haag

  Offerte aanvragen
  Techniek Nederland