Ontstoppingsdienst: Uw eerste hulp bij verstoppingen

Een goed riool is cruciaal voor comfort en hygiëne thuis. Verstoppingen veroorzaken overlast, maar onze ontstoppingsdienst biedt directe hulp en draagt bij aan een duurzamere riolering.
Home / Ontstoppen / Ontstoppingsdienst
Ontstoppen dienst Den Haag

Ontstoppingsbedrijf met jarenlange ervaring

Wanneer u kiest voor een ontstoppingsbedrijf, kiest u voor specialistische hulp. Een dergelijk bedrijf beschikt over de kennis, ervaring en apparatuur om elk rioolprobleem snel en efficiënt aan te pakken.

 • Professionele apparatuur: Een erkend ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van geavanceerde tools zoals camera-inspectie en hogedrukreinigers om de oorzaak van een blokkade te vinden en te verhelpen.
 • Ervaring: Dankzij jarenlange ervaring kunnen specialisten snel de aard en de locatie van een verstopping inschatten. Dit bespaart tijd en zorgt voor een doeltreffende aanpak.
 • Garantie: Veel ontstoppingsbedrijven bieden garantie op hun werk. Zo bent u ervan verzekerd dat het probleem grondig is aangepakt en kunt u met een gerust hart verder.
Ontstoppen dienst Den Haag

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons gediplomeerde team is gespecialiseerd in het aanleggen, ontstoppen en vernieuwen van rioleringen en afvoersystemen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het vervangen van uw afvoer, standleiding of riool. Bekijk voor alle andere rioolwerkzaamheden onze prijslijst. Of neem direct contact met ons op via 070 323 26 96!

 • Erkend bedrijf
 • Milieuvriendelijk
 • Transparante prijzen
  Ontstopping Den Haag: Snelle service

  Voor de inwoners van Den Haag en omgeving is het essentieel om te weten dat er lokaal hulp beschikbaar is. Een verstopping wacht immers niet. Of u nu in het bruisende centrum, Scheveningen of in de rustige wijken van de stad woont, een lokale ontstoppingsdienst staat snel op uw stoep.

  Ontstopping door De Lange Rioolservice betekent:

  • Snelle reactietijd
  • Kennis van de lokale rioleringsnetwerken en veelvoorkomende problemen
  • Een netwerk van specialisten die 24/7 voor u klaarstaan

  Riool ontstoppingsdienst voor kleine en grote klussen

  De Lange Rioolservice doet veel meer dan alleen verstoppingen van bijvoorbeeld uw WC, gootsteen of afvoer verhelpen:

  • Preventieve inspecties: Voorkomen is beter dan genezen. Veel bedrijven bieden preventieve inspecties aan om problemen vroegtijdig te signaleren.
  • Reiniging: Naast het verhelpen van blokkades kunnen ontstoppingsdiensten ook uw riool reinigen om de kans op toekomstige problemen te verminderen.
  • Reparatie en vervanging: Bij ernstige schade kan het nodig zijn een deel van het riool te repareren of te vervangen. Een goede ontstoppingsdienst kan ook deze werkzaamheden vakkundig uitvoeren.
  • Advies: Gebaseerd op hun expertise kunnen ontstoppingsdiensten advies geven over het onderhoud en de verbetering van uw riolering.
  Maak een afspraak om uw riool te laten ontstoppen

  Is uw riool verstopt? Schakel direct onze specialisten om uw riool te laten ontstoppen. Wij zorgen dat al uw rioolproblemen verholpen worden. Maak eenvoudig een afspraak en wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep.

  Contact

  De Lange Rioolservice.
  Margaretha van Hennebergweg 61A,
  2552 BD Den Haag

  Offerte aanvragen
  Techniek Nederland