Wat te doen bij een verstopte sanibroyeur?

25 februari 2023 / Nieuws
Verstopte sanibroyeur overzicht foto

Een sanibroyeur kunt u eigenlijk nooit zelf ontstoppen. Daarom is het van belang dat er zo snel mogelijk een loodgieter wordt ingeschakeld. Chemische middelen door de broyeur gieten is geen goed idee, omdat het niet helpt en in het ergste geval onderdelen aantast. Doe dit dus niet en schakel een loodgieter in!

Wat is een sanibroyeur?

Een sanibroyeur is een vermaler of pomp die gebruikt wordt in plaats van een standaard riolering oplossing. Bijvoorbeeld als een standaard oplossing niet mogelijk of niet toereikend is. Het is een voordelige en slimme manier om zonder grote verbouwingswerkzaamheden sanitaire voorzieningen te realiseren op iedere gewenste plek. Het enige dat u nodig bent is een koudwatertoevoer, een afvoer en een stopcontact.

Hoe raakt een sanibroyeur verstopt?

Een sanibroyeur bevat een mechanisme die ontlasting en wc-papier vermaalt. Andere producten kan de sanibroyeur niet goed vermalen. Vochtige doekjes in de broyeur gooien kan bijvoorbeeld al snel tot een totale verstopping leiden. Is de broyeur verstopt en blijft u deze gebruiken? Dan komt er druk op de pomp te staan en kan deze doorbranden. Het is daarom noodzakelijk om direct een loodgieter in te schakelen.

Sanibroyeur verstopt? Dit kunt u doen!

Helaas kan ook een sanibroyeur verstopt raken. En daar wilt u natuurlijk iets aan doen. Een verstopte sanibroyeur is vergelijkbaar met een verstopt toilet. Maar waar u een verstopt toilet soms zelf nog kunt ontstoppen, is dit bij uw sanibroyeur helaas niet het geval. Vanwege de constructie van de broyeur kan alleen een professional de verstopping verhelpen. 

Blog afbeelding verstopte sanibroyeur

Loodgieter in Den Haag – De Lange Rioolservice 

De Lange Rioolservice is een ambitieus familiebedrijf dat al generaties lang werkzaamheden verricht aan rioleringen en afvoersystemen. Onze ervaren loodgieters staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Ook op zon- en feestdagen. 

Met onze ervaring, kennis en geavanceerde apparatuur verhelpen we uw rioolprobleem zo snel mogelijk. Schakel ons vandaag nog in en profiteer van onze service!

Contact

De Lange Rioolservice.
Margaretha van Hennebergweg 61A,
2552 BD Den Haag

Offerte aanvragen
Techniek Nederland