Wanneer moet ik een loodgieter inschakelen? 

12 maart 2023 / Nieuws
Wanneer loodgieter inschakelen overzicht foto

U heeft er vast wel eens mee te maken gehad: de gootsteen loopt niet meer fijn door, de wc is verstopt of er hangt opeens een rioollucht in huis. Over het algemeen kunt u met een huis-tuin-en-keukenmiddeltje wel weer uit de voeten, maar soms is het echt noodzakelijk om een ervaren loodgieter in te schakelen. 

Hebben de soda-azijn sopjes, ontstoppers en andere hulpmiddelen niet het gewenste effect? Dan is het waarschijnlijk tijd om een loodgieter te bellen. Heeft u een verstopping en komt u er zelf niet meer uit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer een loodgieter bellen? 

Een loodgieter heeft u nodig als er iets mis is met het sanitair of de leidingen. Het ontstoppen van de afvoer, het toilet, de gootsteen of het riool, het verhelpen van lekkages, het oplossen van stankoverlast en het aanpakken van de bron van de rioolvliegjes zijn werkzaamheden die onze loodgieters dagelijks aan de lopende band uitvoeren.

Een loodgieter kunt u inschakelen voor…

Hieronder zetten we een uitgebreid overzicht van onze verschillende loodgietersdiensten. Zo weet u precies waar u een onze diensten voor kunt inschakelen. 

  • WC ontstoppen

Is uw WC verstopt? En lukt het u zelf niet om het toilet te ontstoppen? Dan kunt u een loodgieter inschakelen voor het reinigen van uw toilet met een speciale ontstoppingsmachine. Zo bent u snel van uw verstopping af!

  • Afvoer ontstoppen

Uw afvoer kan altijd verstopt raken. Zeker in deze moderne tijd waarin veel zeepproducten worden gebruikt komt er veel vervuiling en vervetting in uw afvoer en riool terecht. Met als resultaat een snellere verstopping. Lukt het u zelf niet om uw afvoer te ontstoppen (bijvoorbeeld met een schoonmaakproduct of een sopje van soda en azijn)? Dan staat een loodgieter klaar om dit probleem voor u op te lossen.

  • Riool ontstoppen

We zijn gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van het liggend riool met hoge druk apparatuur. Eerst wordt een camera-inspectie van het defecte riool uitgevoerd, zodat het probleem bij de kern kan worden opgelost en u advies op maat krijgt. 

  • Gootsteen ontstoppen

Lukt het u zelf niet om uw gootsteen te ontstoppen (bijvoorbeeld met een schoonmaakproduct of sopje van soda en azijn)? Dan staat een loodgieter voor u klaar om uw gootsteen te ontstoppen

  • Rook- en gasdetectie

Stankoverlast, lekkages en verstoppingen kunnen worden opgespoord door middel van rookgasdetectie. Stankoverlast kan bijvoorbeeld komen door een klein gaatje in de afvoer of riolering. Met een gasdetector wordt rook in het afvoerstelsel geblazen, waardoor precies kan worden gedetecteerd waar het lek zich bevindt.

  • Rioolinspectie met camera 

Omdat we gespecialiseerd zijn in rioolwerkzaamheden, kunt u bij ons ook terecht voor een camera-inspectie van het liggend riool. Met een camera inspectie kan de loodgieter nauwkeurig de locatie bepalen van een eventuele beschadiging in het riool. 

  • Riolering vervangen of aanleggen

Wij zijn specialist in het repareren en vernieuwen van uw bestaande riolering en afvoersysteem. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. 

  • Rioollucht in huis bestrijden

Niks is vervelender dan een rioollucht in huis. Om deze geur te bestrijden is vaak een rioolinspectie nodig. Dit kan met een camera of door middel van rookgasdetectie. Het beschadigde riool kan worden vervangen of vernieuwd, zodat u geen last meer heeft van de stank.

  • Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes zijn, zoals de naam al zegt, vliegjes die uit het riool komen. Komt u met huis-tuin-en-keukenmiddelen niet van de vliegjes af? Dan moet u de bron zo snel mogelijk laten aanpakken. Rioolvliegjes zijn erg slecht voor uw gezondheid.

Blog afbeelding waneer loodgieter inschakelen

Loodgieter Den Haag: De Lange Rioolservice

Bent u op zoek naar een ervaren loodgietersbedrijf in Den Haag? Wij helpen u binnen 24 uur. 7 dagen per week. Ook op zon- en feestdagen! Bent u met spoed een loodgieter nodig en bent u benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan onze prijslijst

We zijn een ambitieus familiebedrijf dat al generaties lang rioleringen en afvoersystemen ontstopt, aanlegt en vernieuwt. Met onze ervaring, kennis en geavanceerde apparatuur helpen we u snel uit de brand. Profiteer van onze goede service.

Contact

De Lange Rioolservice.
Margaretha van Hennebergweg 61A,
2552 BD Den Haag

Offerte aanvragen
Techniek Nederland