Vakkundig uw afvoer ontstoppen

Is uw afvoer verstopt? Dan wilt u dit probleem uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Een verstopte afvoer is een veelvoorkomend probleem in huizen en gebouwen. Heeft u te maken met een ernstige verstopping? Dan is het raadzaam om een professionele loodgieter in te schakelen.
Home / Ontstoppen / Afvoer

Afvoer verstopt? Dit zijn de oorzaken

Een verstopte afvoer heeft invloed op verschillende aspecten in het huishouden. Het water loopt niet goed weg, er hangen vieze geurtjes in huis en de vaatwasser of wasmachine werkt niet meer. Een afvoer raakt vaak verstopt door etensresten, haren en vetresten.

In deze moderne tijd gebruikt men steeds meer zeepproducten. Zo komt er veel meer vervuiling en vervetting in uw afvoer en riool terecht, met als resultaat een snellere verstopping van uw afvoer. U kunt onze ontstoppingsdienst inschakelen om de verstopping te verhelpen.

Bel direct: 070 – 32 32 696
Verstopt afvoer putje

Onze sterke punten

rioolservice-delange-erkend-icon

Erkend bedrijf

Een erkend bedrijf staat voor betrouwbaarheid en deskundigheid. Voor een professioneel rioleringsbedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezitten over alle diploma’s die gevraagd worden van een rioolservice.

rioolservice-delange-millieu-icon

Milieuvriendelijk

Bij ons kunt u erop rekenen dat wij altijd zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te werk gaan. Wij verkleinen onze ecologische voetafdruk door te denken aan de natuur en de samenleving. Milieubewuste handelingen met een goede serviceverlening staat bij ons voorop.

rioolservice-delange-prijs-icon

Transparante prijzen

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing voor uw probleem. Wij hebben volledig transparante prijzen. Op de prijzenlijst kunt u altijd de prijzen controleren, zowel inclusief als exclusief BTW. Tevens vermelden wij bij iedere service of de voorrijkosten inbegrepen zijn.

Wat klanten van ons vinden

Bradley Camelia

Complimenten voor De Lange Rioolservice! Eigenlijk stond onze afspraak op donderdag, maar ik werd op dinsdag gebeld door een zeer vriendelijke dame van kantoor dat ze die middag (2 dagen eerder) al monteurs beschikbaar hadden. Wij zijn uitstekend geholpen door deze vriendelijke en vakkundige monteurs. Mijn complimenten voor de communicatie met de dames op kantoor, de vakkundigheid, netheid en de collegialiteit onderling.
Review geplaatst op  google

Coen Maas

We hebben meerdere diensten afgenomen en zijn uiterst tevreden. Zo hebben wij onder andere een reiniging van de standleidingen gehad, riool inspectie uit laten voeren bij woningaankoop en het riool moest aangepast worden vanwege wateroverlast in de kelder. Het zijn vriendelijke en professionele mensen die problemen rondom het riool adequaat oplossen voor een nette prijs. Zeer tevreden!
Review geplaatst op  google

Jacques

We waren bang voor allerlei cowboys in de branche en hebben een zeer fijne ervaring gehad met De Lange Rioolservice. Ons probleem is super opgelost en dat tegen een normale prijs. Ik had dit weken eerder moeten doen. Het riool is weer helemaal doorgespoeld. Ik woon al 30 jaar in dit huis en weet nu pas waar de ingangen van het riool zitten. De monteur wist deze feilloos te vinden.
Review geplaatst op  google
De Lange Rioolservice Bussen

Wat te doen bij een verstopte afvoer?

Als er sprake is van een oppervlakkige verstopping kunt u de afvoer zelf proberen te ontstoppen met bijvoorbeeld een plopper. Een chemische ontstopper raden wij af. Deze middelen zijn duur, schadelijk voor het milieu én schadelijk voor uw afvoer.

In veel gevallen lukt het niet om uw zelf uw afvoer te ontstoppen. De meeste verstoppingen zitten namelijk een stuk dieper, waardoor zo’n poging geen enkele nut heeft. De kans is zelfs groot dat u het probleem verergert wanneer u er zelf mee aan de haal gaat. Het is daarom het beste om een professional in te schakelen die het probleem bij de kern aanpakt.

Afvoer verstopt Den Haag

Wilt u snel van uw hardnekkige verstopping af? De Lange Rioolservice is een ontstoppingsbedrijf in Den Haag dat gespecialiseerd is in alles wat met riool en afvoer te maken heeft. Onze loodgieters werken met de modernste en meest milieuvriendelijke ontstoppingsapparatuur, zoals hoge druk- en freesapparatuur, om uw riool en afvoer te ontstoppen en te reinigen. 

riool service de lange inspectie met bus