Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes zijn irritante, kleine insectjes. Ze worden vaak vergeleken met motten of muggen en leven in het riool. Ze zijn erg klein en vallen daarom vooral op door hun aantal. De aanwezigheid van rioolvliegjes in huis duidt erop dat er iets mis is met de riolering. Je ziet ze op de muur of tegen het raam. Actie is geboden want rioolvliegjes in huis betekent dat er een probleem is. Ze gaan niet uit zichzelf weg en zoeken warme, vochtige plekken in huis op om hun larven in te leggen.

Kruipruimte

Meestal ligt de kiem van het probleem in de kruipruimte onder uw huis. Kapotte leidingen, een viezige drab. Een laagje water is de ideale voedingsbodem voor rioolvliegjes. In de zomer is de kans op rioolvliegjes het grootst omdat ze gedijen bij warm weer. Het is belangrijk om zowel het probleem in de riolering aan te pakken, als het bestrijden en verwijderen van de rioolvliegjes. Want uit zichzelf gaan ze niet weg. Rioolvliegjes steken niet en lijken onschuldige beestjes. Ze gaan in huis op zoek naar restafval om zich mee te voeden. Maar omdat rioolvliegjes in het riool leven, brengen ze de viezigheid van het riool met zich mee.

Bestrijden

Daarom zit niemand te wachten op rioolvliegjes in huis. De Lange & ZN. uit Den Haag weet hoe je rioolvliegjes moet bestrijden. Als het met de vliegenmepper niet meer lukt en er teveel rioolvliegjes in huis zijn, neem dan eerst contact met een bestrijdingsbedrijf of verwijder ze met bestrijdingsmiddel. Nadien de vliegjes verwijderd zijn kunnen wij uw riolering zo behandelen dat deze niet meer terug zullen keren en uw riool weer schoon is. Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur en erkende vakmensen om de rioolvliegjes uit huis te verwijderen. Wacht niet te lang voordat het probleem echt uit de hand loopt.

Contact

Adres:

Margaretha van Hennebergweg 61A

Telefoonnummer:

070 – 32 32 696

Openingstijden

Maandag - Zondag
24 uur geopend

Maak een afspraak