Rioolontluchting

Rioolontluchting

Riool ontluchten voorkomt overlast!

Ruik je een rioollucht in de badkamer? Komt er een muffe geur uit het doucheputje? En ben je niet naar het toilet geweest maar komt er toch een rioollucht uit de wc? Dat is precies wat je niet wil. Een verstopt riool, geen toevoer van frisse licht. Verstopping wordt van kwaad tot erger als je er meteen iets aan doet. Rioolontluchting helpt bij het aanpakken van dit vervelende verschijnsel. Klinkt dat als een vervelende klus? Niet voor ons. Bel ons meteen en wij komen direct langs voor het maken van een probleemanalyse.

Ontluchting

Rioolontluchting lost niet alleen problemen op; het voorkomt ook problemen. Daarom is het van belang dat u dit doet. Ontluchting van het riool zorgt ervoor dat de rioollucht uit huis verdwijnt. Vaak is een verstopping de oorzaak. Of de stankafsluiter van het riool moet vervangen worden. Vakkundige rioolontluchting door een erkende loodgieter voorkomt erger en laat rioollucht uit uw huis verdwijnen. Het is belangrijk rioolontluchting te laten uitvoeren door gespecialiseerde vakmensen.

Ervaring

De Lange & ZN. uit Den Haag is al generaties lang gespecialiseerd in rioolontluchting en het verhelpen van overlast door rioollucht in de badkamer, de wc of waar dan ook in huis. Wij hebben veel ervaring en weten voor ieder probleem de juiste oplossing. U kunt de ontluchting van uw riool met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij voeren de werkzaamheden professioneel en adequaat uit. Rioolontluchting is bij De Lange & ZN. uit Den Haag in vertrouwde handen.

Contact

Adres:

Margaretha van Hennebergweg 61A

Telefoonnummer:

070 – 32 32 696

Openingstijden

Maandag - Zondag
24 uur geopend

Maak een afspraak