Heeft u rioollucht in huis?

Heeft u rioollucht in huis?

Laat u huis weer fris ruiken.

Rioollucht in huis komt doordat er een probleem is met de riolering. Een verzakking, een verstopping, mankement of een breuk. De afvoer werkt niet meer naar behoren en dat zorgt ervoor dat stinkende gassen als waterstofsulfide en methaangas een rioollucht in uw huis verspreiden. En dat stinkt verschrikkelijk. Ook als de ontluchtingskoker niet meer optimaal functioneert, kunt u rioollucht in huis ruiken.

Stank

De meest logische plaats waar de rioollucht vandaan komt, is het doucheputje, de badkamer of de wc. Veelal komt er ook stank uit de afvoer. Verstopping is regelmatig de oorzaak van de rioollucht in huis. Haren in het doucheputje, voedingsresten in de afvoer. Zelfs speelgoed van de kinderen kan de oorzaak van een rioollucht in huis zijn. Of een dichtgeslibde rioolbuis. Zeepresten, vetten en andere glibberige materialen kunnen ervoor zorgen dat uw riolering verstopt raakt. Doordat er geen doorstroming en afvoer meer is, hoopt de viezigheid zich op en gaat het stinken. Rioollucht is een bijzonder onprettige stank.

Afvoersysteem

Zodra je de rioolgeur ruikt, aarzel niet en bel ons meteen. Het is belangrijk om snel in actie te komen om te voorkomen dat het probleem alleen maar groter wordt. De Lange & ZN. uit Den Haag heeft decennialang ervaring met ontstoppen, aanleggen en vernieuwen van uw afvoersysteem. We sporen de breuk of de verstopping op en repareren deze direct. Want u wilt toch geen seconde te lang een rioollucht in huis hebben? Daar waar nodig repareren of vernieuwen wij uw afvoer. Kritieke punten in de riolering pakken we aan om u van de rioollucht te verhelpen.

Contact

Adres:

Margaretha van Hennebergweg 61A

Telefoonnummer:

070 – 32 32 696

Openingstijden

Maandag - Zondag
24 uur geopend

Maak een afspraak