Riool ontstopping

Riool ontstopping

Riool ontstopping dienst

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u in geval van verstoppingen snel van dienst kan zijn? De Lange Rioolservice biedt riool ontstopping met moderne apparatuur, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij zijn uw specialist als het gaat om riool ontstopping en reiniging.

Riool ontstoppen met moderne apparatuur

De Lange biedt u vakkundige riool ontstopping van bijvoorbeeld uw toilet, keukenafvoer of dichtgeslibde badkamerafvoer. Dit wordt gedaan met een speciale ontstoppingsmachine met freesveren. Riool ontstopping van het liggend riool vindt plaats met moderne hogedrukapparatuur. Door het juist doseren van de waterkracht blijft de oorspronkelijke ondergrond onaangetast. Wij beschikken ook over geavanceerde videoapparatuur om een camera inspectie uit te voeren van uw bestaande afvoer of riool. Met de video opnamen wordt direct geconstateerd wat het probleem is en hoe het verholpen kan worden.

De goedkoopste van Den Haag

Wij zijn een erkend en betrouwbaar familiebedrijf met een jarenlange ervaring in rioolservice. Bij ons is kwaliteit betaalbaar, vandaar dat wij bekend staan als de goedkoopste in Den Haag. Wij bieden u gedegen advies en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ook op zon -en feestdagen.

Wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bellen op het telefoonnummer: 070-323 26 96, of vul ons contactformulier in.