Riool inspectie met camera uitvoeren

Riool inspectie met camera uitvoeren

Rioolinspectie camera uitvoeren

Bij een verstopt riool komt gelukkig geen sloop en graafwerk meer bij kijken. Dankzij de riool inspectie camera’s kunnen wij van buitenaf de riolering inspecteren. Wij hebben geavanceerde video apparatuur ter plaatse, voor een grondig camera inspectie van uw riool. Met onze rijdende camera kunnen wij ter plaatse de inspectie uitvoeren.

Loodgietersbedrijf met 24-uurs service

Voor een camera inspectie van uw riool of afvoersysteem kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week bij ons terecht. Wij ontstoppen en repareren uw riolering en afvoersysteem. Ook voor liggende rioleringen hebben wij de juiste oplossing. Onze speciale hoge druk apparatuur doseert de juiste waterkracht zodat er met precisie kan worden gewerkt.

Voor riool ontstoppen en riool reinigings werkzaamheden

Verstopte gootstenen en rioleringen zijn terugkerende problemen. Als riool service bedrijf voeren wij onder andere werkzaamheden uit als: het ontstoppen en reinigen van het liggend riool van uw keuken afvoer, badkamer en toilet met hoge druk apparatuur. Het repareren of vernieuwen van bestaande afvoersystemen en gootsteen ontstoppen. En ook nog het uitvoeren van camera inspectie van uw riool of afvoer systeem. Wij repareren en vernieuwen vakkundig uw riolering of afvoer systeem.

Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op de website invullen. Daarnaast kunt u ook direct een afspraak maken via onze website. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Adres:

Margaretha van Hennebergweg 61A

Telefoonnummber:

070 – 32 32 696

Openingstijden

Maandag - Zondag
24 uur geopend

Maak een afspraak