Riolering vervangen

Riolering vervangen

Riolering en afvoersystemen

Laat uw riolering vervangen door een specialist? De Lange Rioolservice is uw deskundige partner in het vervangen van oude en verstopte rioleringen. Met onze specialistische kennis en met het gebruik van moderne apparatuur zorgen wij voor het professioneel vervangen van uw riolering en het onderhoud daarvan.

Vervangen en reparatie

Oude rioleringen raken stuk of raken verstopt. Wij vervangen de oude rioleringen wanneer dat nodig blijkt. Wij beschikken over geavanceerde videoapparatuur om inspecties uit te voeren op uw riool. Door de video opnamen kunnen wij zien of het riool vervangen moet worden of dat reparatie voldoende is. Wij gaan pas over tot vervanging indien dat nodig blijkt en in overleg met u. De Lange & Zn. is al generaties lang gespecialiseerd in het vervangen van rioleringen. Wij doen dit tegen zeer concurrerende tarieven.

Optimale service met De Lange Rioolservice

Bij De Lange & Zn. bent u verzekerd van een optimale service en gedegen advies. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij precies welke oplossing bij uw probleem past. Bovendien zijn wij elk uur van de dag te bereiken, ook op zon- en feestdagen.

Contact

Adres:

Margaretha van Hennebergweg 61A

Telefoonnummer:

070 – 32 32 696

Openingstijden

Maandag - Zondag
24 uur geopend

Maak een afspraak