Riolering aanleggen

Riolering aanleggen

Riolering aanleggen door een Rioolspecialist in Den Haag

Wilt u uw riolering laten aanleggen of repareren door een ervaren rioolspecialist? De Lange & Zn. is een erkend en betrouwbaar familiebedrijf met jarenlange ervaring in het aanleggen van riolering. Afvoersystemen en rioleringen aanleggen en ontstoppen zijn slechts een deel van onze werkzaamheden. Wij kunnen ook uw complete riolering vernieuwen.

Riolering snel en vakkundig aanleggen

Een nieuwe riolering aanleggen gebeurt bij ons snel en vakkundig. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Wij bieden u complete oplossingen voor uw rioolsysteem. Bestaande afvoersystemen vernieuwen en repareren behoren eveneens tot onze specialiteit. Bij De Lange & Zn. werken wij netjes en secuur. Puin wordt direct afgevoerd. Wij leveren u gedegen advies en maken kwaliteit betaalbaar.

Goedkoopste rioolservice

Wij zijn de goedkoopste rioolservice in Den Haag en omgeving. Wij leggen rioleringen aan, ontstoppen en reinigen rioolsystemen met moderne apparatuur zoals speciale hogedrukapparatuur en ontstoppingsmachine met freesveren. Wij kunnen ook een camera inspectie uitvoeren, zodat zwakke plekken in uw riolering of afvoersysteem opgespoord en verholpen kunnen worden.

Contact

Adres:

Margaretha van Hennebergweg 61A

Telefoonnummber:

070 – 32 32 696

Openingstijden

Maandag - Zondag
24 uur geopend

Maak een afspraak